Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 135 godine

Intervencije u 2023.-oj godini

Tehnička intervencija: 52
Požar: 14
Ostalo: 1

66_Klizište_Ivanec

19.05.2023. iz VOCa JVP Varaždin zaprimljena je dojava o potrebi za ispiranjem prometnice nakon što je prometnica očišćena od zemlje od aktiviranog klizišta. Na intervenciji su sudjelovala 4 vatrogasca sa dva vozila.

65_Ispumpavanje vode iz podruma_Ivanec

I danas 18.05.2023. opet, Gajeva ulica Ivanec. Već četvrta intervencija na istoj adresi. Iz podrumske prostorije nekadašnje kotlovnice uz pomoć dvije motorne pumpe ispumpano je cca 10m3 vode. Nakon ispumpavanja podrum se ponovo počeo puniti vodom i voda će kroz sat dva biti na istoj razini. Do kad se ne sanira ulazak vode u podrum kroz dimnjake ispumpavanje nema svrhe.

64_Klizište_Ivanec

Nakon aktiviranog klizišta u Ulici Ivanuševec u Ivancu, djelatnici Ivkoma uklonili su odron te je trebalo oprati cestu. Na intervenciji su sudjelovala dva vatrogasca sa auto cisternom

63_Ispumpavanje vode_Ivanec

Ispumpavanje vode iz istog podruma po treći put

62_Uklanjanje stabla_Klizište_Ivanec

Zbog aktiviranog klizišta u Ivancu prema Vitešincu stablo trešnje se pomaknulo dvadesetak metara, prilikom čega se nagnulo na stambeni objekat. Nakon izvršenog izvida na intervenciju je upućena auto ljestva sa tri vatrogasca uz pomoć koje je stablo sa motornom pilom iz košare izrezano na manje komade. Spriječen je pad stabla na objekat i nastanak već štete.

61_Ispumpavanje vode_Ivanec

17.05. 2023. nakon dojave iz VOCa na intervenciju ispumpavanja vode upućeno je zapovjedno vozilo s prikolicom i sa 5 vatrogasaca. Iz podruma je uz pomoć el potopne pumpe ispumpavana voda

60_Ispumpavanje vode iz podruma_Ivanec

17.05.2023. Ispumpavanje podruma u zgradi

59_Ispumpavanje vode_Ivanec

Ispumpavanje vode iz podruma

58_Uklanjanje stabla s prometnice_Ivanec

Uslijed aktiviranog klizišta stablo se srušilo na prometnicu te ga je bilo potrebno ukloniti.

57_Ispumpavanje vode _Kaniža

Ispumpavanej vode iz podruma

Stranice