Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 136 godina

Natjecanja

Intervencijsko natjecanje operativnih vatrogasaca - Memorijal "Darko Komes"

U nedjelju, 06. listopada 201. godine vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec nastupila je na terenskom natjecanju operativnih vatrogasaca u Višnjici. Odmjerivši snage u vatrogasnim zadacima ekipa DVD-a Ivanec osvojila je 3. mjesto od ukupno 9 natjecateljskih ekipa.

7. natjecanje vatrogasaca Varaždinske županije

Na varaždinskom gradskom stadionu Sloboda u nedjelju, 22. rujna 2019. održano je 7. natjecanje vatrogasaca Varaždinske županije. Na natjecanju je po prvi puta nastupila ženska A ekipa DVD-a Ivanec i zauzela 7. mjesto od 8 natjecateljskih ekipa. 

13. natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije

Na varaždinskom gradskom stadionu Sloboda u nedjelju, 08. rujna 2019. održano je 13. natjecanje vatrogasne mladeži Varaždinske županije. Izuzetno velik broj natjecatelja odmjerio je snage i spremnost u kategoriji djece (6-12 godina) i mladeži (12-16 godina). Dobrovoljno vatrogasno društvo Ivanec na natjecanju je sudjelovao s dvije ekipe: djeca muška i mladež ženska. Ekipa djece zauzela je 25. mjesto od 55 natjecateljskih odjeljenja, dok je ekipa mladeži zauzela 10. mjesto od 13 natjecateljskih odjeljenja.

8. kup DVD-a Tužno

Djeca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec dana 24. svibnja 2019. godine nastupila su na 8. kupu DVD-a Tužno. Natjecanje je održano na Sportskom centru "Ivan Biškup", a u kategoriji muške djece nastupilo je 18 odjeljenja.  Ekipa DVD-a Ivanec plasirala se na 15. mjesto. Iako nisu zadovoljni s rezultatom, svjesni su svojih grešaka i s medaljama u rukama nastavljaju dalje s treninzima u pripremi za sljedeća natjecanja. Pohvala DVD-u Tužno na odličnoj organizaciji i zahvaljujemo na lijepoj dobrodošlici.

23. gradsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice grada Ivanca

U subotu, 22. lipnja 2019. godine u Lukavcu na terenima sportskog parka i društvenog doma „Golubica“ održano 23. gradsko vatrogasno natjecanje Vatrogasne zajednice grada Ivanca. Dobrovoljno vatrogasno društvo Ivanec nastupilo je s tri ekipe: djeca muška, mladež ženska i muška A ekipa.  Djeca (6-12 godina) osvojila su treće mjesto te mladež (12-16 godina) prvo mjesto. Zbog olujnog vremena natjecanje je prekinuto te će operativni vatrogasci svoje natjecateljske sposobnosti odmjeriti nekom drugom prilikom. Natjecanje smo napustili uz dojavu o intervenciji, gdje je uslijed obilnih oborina došlo do slijevanje velikih količina vode i  potapanja gospodarske zgrade te dijela stambenog prostora u Ivanečkom Naselju.      

40. Memorijal Mirka Kolarića

U subotu, 8. lipnja, na stadionu Sloboda u Varaždinu, održan je već tradicionalni 40. „Memorijal Mirka Kolarića“. Kup je organiziran od strane DVD-a „Prvi hrvatski dobrovoljni vatrogasni zbor u Varaždinu“ pod pokroviteljstvom gradonačelnika grada Varaždina, a natjecanje je bilo organizirano za sljedeće kategorije: Muški „A“, Muški „B“, Žene „A“, Žene „B“, PVP „A“, PVP „B“. Po prvi puta na memorijalu je bilo organizirano i natjecanje za mladež (12-16) te po drugi puta za podmladak (6-12). Naši su najmlađi članovi bili sudionici natjecanja i nastupili su s jednom ekipom i to djeca muška. Svojim su rezultatom osvojili 8. mjesto od prijavljenih 9 ekipa pomlatka prijateljskih DVD-a. Natjecanje je započelo u 9 sati, a do proglašenja rezultata ekipa je posjetila Muzej vatrogastva i njegovu stalnu postavu te izložbu „Vatrogasni amblemi – mali simboli velikih heroja" dio zbirke vatrogasnih amblema poznatog kolekcionara Damira Trinajstića. Foto: Ines Šagi i Muzej hrvatskih vatrogasaca    

20. gradsko natjecanje VZG Ivanec

U subotu, 17. rujna, održano je 20 gradsko natjecanje vatrogasnih društava s područja grada Ivanca. Okupilo se preko 200 vatrogasaca koji su svoje vještine i uvježbanost pokazali u sedam kategorija. Članovi DVD-a Ivanec nastupili su s 5 odjeljenja i osvojila 3 prva mjesta (djeca muška i ženska te ženska mladež), te po jedno drugo (ženska "A" ekipa) i treće mjesto (muška "A" ekipa). Valja napomenuti da je na gradskom natjecanju iz DVD-a Ivanec po prvi puta nastupila ekipa ženske djece (6-12 godina) i ženska "A" ekipa.  

XV. Memorijalni KUP Branimir Špehar _Budrovci

  Đakovo Izvode se vježbe 3/1a i mladež (bez štafete). Kotizacija 350 kn

19. GRADSKO VATROGASNO NATJECANJE VZGI

VZG Ivanca organizira 19. gradsko vatrogasno natjecanje koje će se održati 16. kolovoza 2015. (nedjelja) u Radovanu s početkom u 14:00 sati. Kategorije u kojima će se ekipe natjecati su: -djeca od 6 do 12 godina – muška i ženska -mladež od 12 do 16 godina – muška i ženska -seniori   - "A" kategorija - muški i žene -"B" kategorija – muški    Natjecanje će se provoditi prema Pravilniku HVZ (izdanje 2012. godine). Na natjecanju će se izvoditi dvije vježbe i štafetna utrka bez prepreka (za seniore i djecu), a za mladež štafetna utrka sa preprekama na 8 dionica. Tri prvoplasirane ekipe iz svake kategorija osvajaju pehare i diplome, dok će natjecateljske ekipe djece primiti medalje za osvojena prva tri mjesta. Prijave započinju u 13:30 sati.    Ukoliko postoji Vaš interes za nastup na natjecanju, molimo Vas da nam to potvrdite prijavom ekipa najkasnije do petka, 07. kolovoza 2015. godine, na e-mail Zajednice: vzg.ivanec@gmail.com .               U slučaju lošeg vremena natjecanje će biti odgođeno.

Stranice