Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 136 godina

Intervencije u 2021.-oj godini

Tehnička intervencija: 25
Požar: 30

56_Transport osobe_pomoć hitnoj

Dana, 29.12.2021. u 12:59 sati od HMP zaprimljena je dojava o potrebi za pomoći prilikom prenošenja  osobe. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo sa 5 vatrogasaca, a malo kasnije i kombi vozilo sa još jednim vatrogascem. Osoba je prenijeta do vozila HMP, a koji su ga prevezli u bolnicu. Intervencija je završila u 13:25 sati.      

55_Transport osobe_pomoć HMP

Dana, 27.12.2021. u 23:26 sati iz VOC-a JVP Varaždin zaprimljena je dojava o potrebi za pomoći djelatnicima HMP u prenošenju osobe. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo sa ukupno 7 vatrogasaca koji su djelatnicima HMP pomogli osobu iz vozila hitne unijeti u kuću. Intervencija je završila u 23:51 sati.

54_Transport osobe_pomoć HMP

Dana, 27.12.2021. u 17:59 sati iz VOCa JVP Varaždin zaprimljena je dojava o potrebi za pomoći djelatnicima HMP u prenošenju  osobe. Na intervenciju je upućeno navalno i zapovjedno vozilo sa ukupno 9 vatrogasaca koji su djelatnicima HMP pomogli osobu iznijeti iz kuće u vozilo hitne. Intervencija je završila u 18:25 sati.

53_Požar dimnjaka_Kaniža

Dana, 24.12.2021.  u 17:04 sati zaprimljena je dojava o požaru dimnjaka u Kaniži  u Ivancu. Na intervenciju je izašlo navalno vozilo sa tri vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije ustanovljeno je da nema potrebe za  intervencijom jer nije bilo požara, a intervenciju je dojavio prolaznik u osobnom vozilu. Intervencija je završila  17:20

52_Požar u kuhinji_Horvatsko

Dana 07.12.2021. godine u 10:32 sati iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o požaru plinskog roštilja u kuhinji hotela Orion. Na intervenciju je upućeno NV sa 6 vatrogasaca, a nekoliko minuta kasnije i AC s još 2 vatrogasca. Do  dolaska članova DVD-a Ivanec na mjesto intervencije, djelatnici hotela su  požar uz pomoć aparata za početno gašenje ugasili i zatvorili plinski ventil. Pomoću eksploziometra izvršeno je mjerenje eventualnog propuštanja plinskih instalacija, a od VOC-a je zatražena nazočnost distributera plina radi dodatnog pregleda instalacija i saniranja ventila. Na mjestu intervencije bili su prisutni djelatnici PP Ivanec. Intervencija je završila u...

51_Ispumpavanje vode_Lančić

Dana 06.12.2021. godine u 08:32 sati iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o tehničkoj intervenciji, ispumpavanju vode na otvorenom prostoru u Lančiću. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo s 5 vatrogasaca. Dolaskom na mjesto intervencije od vlasnika je zaprimljena informacija da je vodomjerno okno na dvorištu puno vode te da mu djelatnici Ivkom voda ne mogu očitati brojilo. Vlasnika je upoznat sa činjenicom da nisu ugroženi ljudski životi i/ili imovina i da ispumpavanje vodomjernog okna nije posao vatrogasaca, no s obzirom da je pet vatrogasaca sa vozilom već došlo na lokaciju, a vlasnik je bio starije životne dobi iz okna je ispumpano cca 2m3 vode. Za ispumpavanje vode...

50_Spašavanje psa iz šahta_Ivanec

Dana, 23.11.2021. u 20:46 sati zaprimljena je dojava o potrebi spašavanja psa koji je upao u vodomjerno okno u Ivancu. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo IVANEC4 sa 4 vatrogasca. Na mjestu intervencije čekao je vlasnik psa koji nas je uputio prema šahtu u kojem je bio pas Bimbo. Bimbo je iz šahta dubokog cca 2 m sigurno i brzo izbavljen. Želimo mu brzi oporavak. :)

49_Požar dimnjaka_Punikve

Dana 15.11.2021. godine iz VOC JVP Varaždin zaprimljena je dojava o požaru dimnjaka u Punikvama. Na intervenciju je upućeno NV s 3 vatrogasca. Dolaskom na mjesto intervencije i izviđanjem utvrđeno je da gori donji dio dimnjaka na kruta goriva. Za gašenje požara utrošen je aparat za gašenje požara S6. Vlasnik je upozoren da je dužan odmah pozvati dimnjačarsku službu , te da ne loži do njihovog dolaska.  Na intervenciji su bili prisutni djelatnici PP Ivanec. Intervencija je završila u 12:47 sati.

48_tehnička intervencija otvaranje stana _Ivanec

Dana, 12.11.2021. u 18:20 sati,  iz VOC-a je putem poruka zaprimljena dojava o potrebi otvaranja vrata na obiteljskoj kući u Ivancu. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 3 vatrogasca. Na mjestu intervencije bili su djelatnici PP Ivanec koji su i pozvali vatrogasce. Nakon otvaranja vrata u kući je zatečena ženska osoba koju su zbrinuli djelatnici HMP. Završetak intervencije u 18:45.

47_Otvaranje stana_Ivanec

Dana, 12.11.2021. u 00:10 sati iz VOC-a JVP grada Varaždina zaprimljena je dojava o potrebi za otvaranjem vrata na obiteljskoj kući u Ivancu. Na intervenciju je upućeno tehničko vozilo sa 5 vatrogasaca . Na mjestu intervencije zatečeni su djelatnici PP Ivanec koji su i tražili otvaranje vrata. Vrata na obiteljskoj kući su nasilno otvorena, a dalje su preuzeli djelatnici PP. Intervencija je završila u 00:46 sat.

Stranice