Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 135 godine

Tehnička intervencija

73_prometna nesreća_Lukavec_D. Ladanje

Dana 03.09.2023. godine 23:44 sati, iz VOC JVP Grada Varaždina zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći sa teško ozlijeđenom osobom na prometnici u smjeru Lukavec - D. Ladanje. Prilikom izlaska na intervenciju iz VOC-a je zaprimljena informacija da su djelatnici Hitne uspjeli unesrećenog izvaditi iz vozila, te nema potrebe za interveniranjem DVDa Ivanec.

72_Prometna nesreća_Ribić Breg

Dana 24.7.2023. godine iz VOC JVP Grada Varaždina zaprimljena je dojava da se dimi iz vozila koje je sudjelovalo u prometnoj nezgodi na cesti, Ribić Breg - Novaki. Na intervenciju je upućeno navalno vozilo s 5 vatrogasaca. Na mjestu intervencije zatečena su 3 vozila koja su sudjelovala u nesreći. Prilikom dolaska na mjesto intervencije svi sudionici nezgode su bili izvan vozila. Na svim vozilima su preventivno otpojeni akumulatori. Jednom od sudionika nesreće naknadno je pozlilo te je do dolaska HMP polegnut na dasku. Mjesto intervencije je osiguravano do dolaska djelatnika policije.

70_Ispumpavanje vode_Ivanec

Dana, 22.07.2023. nakon obilne kiše, zaprimljena je dojava o potrebi za ispumpavanjem podruma u Ivancu u Nazorovoj ulici. Na intervenciju je izašlo navalno vozilo sa četiri vatrogasca. Čim je kiša prestala padati voda se povukla pa nije bilo potrebe za pumpanjem. POvratak u DVD bio je u 19:21.

69_Uklanjanje prepreka s prometnice_Stažnjevec

Dana, 18.07.2023. u 19:59 sati zaprimljena je dojava o potrebi za uklanjanjem el. stupa koji je uslijed olujnog nevremena pao na prometnicu u Stažnjevcu.  Na intervenciju je upućeno navalno vozilo i auto ljestva sa ukupno 7 vatrogasaca. O događaju je obaviješten HEP. Drveni stup elektrovoda je prepiljen, a vodovi pomaknuti s prometnice da se prometnica oslobodi  za nesmetan promet. Intervencija je završila u 21:24 sati.

66_Klizište_Ivanec

19.05.2023. iz VOCa JVP Varaždin zaprimljena je dojava o potrebi za ispiranjem prometnice nakon što je prometnica očišćena od zemlje od aktiviranog klizišta. Na intervenciji su sudjelovala 4 vatrogasca sa dva vozila.

65_Ispumpavanje vode iz podruma_Ivanec

I danas 18.05.2023. opet, Gajeva ulica Ivanec. Već četvrta intervencija na istoj adresi. Iz podrumske prostorije nekadašnje kotlovnice uz pomoć dvije motorne pumpe ispumpano je cca 10m3 vode. Nakon ispumpavanja podrum se ponovo počeo puniti vodom i voda će kroz sat dva biti na istoj razini. Do kad se ne sanira ulazak vode u podrum kroz dimnjake ispumpavanje nema svrhe.

62_Uklanjanje stabla_Klizište_Ivanec

Zbog aktiviranog klizišta u Ivancu prema Vitešincu stablo trešnje se pomaknulo dvadesetak metara, prilikom čega se nagnulo na stambeni objekat. Nakon izvršenog izvida na intervenciju je upućena auto ljestva sa tri vatrogasca uz pomoć koje je stablo sa motornom pilom iz košare izrezano na manje komade. Spriječen je pad stabla na objekat i nastanak već štete.

Stranice

Pretplati se na RSS - Tehnička intervencija