Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 136 godina

Završeno osposobljavanje na novom šumskom vozilu

Dana 30.08.2021. godine u dvorištu dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec, održana je obuka i osposobljavanje za rad sa novim šumskim vozilom koje je početkom mjeseca kolovoza u DVD Ivanec došlo putem projekta “Modernizacija vozila vatrogasnih postrojbi RH”, a u sklopu Operativnog programa konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

Članovi DVD-a upoznali su se s karakteristikama i sposobnostima vozila, radom pumpe i sigurnim načinom rada sa ostalom opremom i uređajima koji se nalaze na vozilu. Na osposobljavanju je sudjelovalo petnaestak pripadnika dobrovoljnog vatrogasnog društva Ivanec, a obuku i osposobljavanje na novom vozilu odradio je predstavnik tvrtke MI-STAR d.o.o. iz Zagreba gospodin Branimir Skušić

Nakon provedenog osposobljavanja i usvajanja znanja, vozilo je spremno za operativno korištenje na intervencijama.

Ovim putem, još jednom  želimo zahvaliti svima koji su prepoznali potrebu i omogućili da navedeno vozilo stigne na područje Grada Ivanca. Operativna sposobnost središnje vatrogasne postrojbe DVD-a Ivanec podignuta je na jednu višu razinu, a sigurnost građana grada Ivanca i okolice dolaskom vozila neupitno je veća.