Za vašu sigurnost, noć i dan, brinemo već 136 godina

Potpisan Ugovor

 
Dana 16. svibnja 2022. godine potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih financijskih sredstava za operacije koje se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske unije za operaciju „Nabava uništene, oštećene i rashodovane opreme  nakon serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine“. 
Navedeni poziv raspisalo je Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske za dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za financiranje službi spašavanja za potrebe stanovništva nastalih kao posljedica serije potresa počevši od 28. prosinca 2020. godine na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije.
U realizaciji projekta pomogao nam je "provjereni stari" partner - Projektni ured Grada Ivanca.
Projektom je odobreno  bespovratnih 77.830 kuna, tj. 100%  traženog iznosa.
Za navedeni iznos nabavit će se vatrogasna zaštitna odijela, zaštitne kacige, zaštitne čizme, zaštitne rukavice te druga oprema i alat za intervencije i zaštitu i spašavanje.
Ovim putem zahvaljujemo se Ministarstvu unutarnjih poslova na odobrenom projektu, Gradu Ivancu na potpori, te svim članovima DVD-a Ivanec na požrtvovnosti i nesebičnom pomaganju, ne samo na intervencijama nakon serije potresa u prosincu 2020. godine, već i svih ostalih intervencija.